Piltuudis: Anett Kontaveit tegi maailma tipptennisistiga koos trenni

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit ja Nicolas Almagro.
Anett Kontaveit ja Nicolas Almagro. Foto: Anett Kontaveit/Facebook

Anett Kontaveit langes Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel konkurentsist küll kvalifikatsiooni kolmandas ringis, kuid samas õnnestus tal seal koos harjutada maailma edetabelis 22. kohal oleva Nicolas Almagroga.

«Roland Garros - tänu toredale juhusele tegime ühise hommikuse soendustreeningu Nicolas Almagroga,» kirjutas Kontaveit oma Facebooki lehel.

«Minu esimene täiskasvanute Grand Slam oli uus ja huvitav. Esimesed kaks mängu olid tasavägised, aga suutsin otsustavatel kohtadel hästi mängida ja tähtsaid punkte oma kasuks pöörata. Kvalifikatsiooni viimases ringis mängis vastane väga hästi ning oli kindlasti palju kogenum kui mina. Kõikidest neist mängudest on palju õppida. Jäin kokkuvõttes turniiriga rahule.

Täna olen juba Nottinghamis, kus kvalifikatsiooni kolm mängu võitsin ning sain põhitabelisse. Peale seda turniiri veel üks Nottinghami turniir ja siis edasi juba Wimbledoni murule järgmise suure slämmi turniirile. Ootan väga murul mängimist!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles