Eesti veelaudur võitis mainekal võistlusel esikoha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Bachmann.
Martin Bachmann. Foto: Stina Mitt

Lõuna-Prantsusmaal, Montpellieris toimunud mainekal ekstreemspordifestivalil «The Fise World Montpellier» võitis Eesti veelaudur Martin Bachmann Masters klassis esikoha.

«Seda ei osanud meist Eestis keegi oodata, olime parajasti ette valmistamas Veelaua Eesti Lahtiste Meistrivõistluste esimese etapi võistlusrada Otepääl, kui suurepärased uudised meieni jõudsid. Veelaua- ja veesuusasport on Eestis kiiresti populaarsust kogumas ning selliseid tulemusi on meil väga hea meel jagada,» kommenteeris Eesti Veelaua Ja Veesuusa Liidu peasekretär Ekke Eller.

The Fise World Montpellier toimus sellel aastal 18. korda ning MTÜ AK Rahinge tiimi esindanud Bachmann osales võistlusel esimest korda. Bachmann on tegelenud veelauaspordiga tublisti üle 10 aasta ning on ühtlasi ka Tartu külje all paikneva Rahinge Ekstreempargi üks eestvedajatest.

Lisaks veelaua distsipliinile oli ürituse võistluskavas rulatamine, trikirulluisutamine ja BMX-ratas. Eestit esindas BMX-rattasõidus Andres Lainevool, kes koduareenil Simple Sessioni raames saavutas eestlastest parima koha.

The Fise World Montpellier on üks Euroopa suurimaid ekstreemspordifestivale, mida külastab iga aasta üle 400 000 pealtvaataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles