Schumacheri mänedžer pidi taas selgitusi jagama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Endiselt kunstlikus koomas oleva vormel-1 sarja legendi Michael Schumaheri mänedžer Sabine Kehm oli järjekordselt sunnitud kommenteerima kuulsa sakslase olukorda, sest üks Hispaania portaal avaldas taas valeinfot Schumacheri olukorra kohta.

Schumacheri olukorral pingsalt silma peal hoidev spordimeedia on korduvalt avaldanud infot, mille seitsmekordse maailmameistri mänedžer on ümber lükanud, ning seekord teatas portaal Mundodeportivo.com, et Schumacher suudab juba ümbritsevale olukorrale reageerida. Portaal väitis, et Kehm oli nendega vestelnud ja teatanud, et Schumacher on aeg-ajalt teadvusele tulnud.

Kehm lükkas sellised spekulatsioonid siiski ümber: «Ma ei ole nendega mitte kunagi rääkinud. Meil ei ole omavahel otsest kontakti ja me pole Michaeli tervise kohta ametlikku teadet välja andnud.»

Möödunud aasta lõpus kukkus Schumacher Prantsusmaal suusatades ja sai tõsise peatrauma. Vormelilegend viidi kunstlikku koomasse, kust teda pole seni suudetud edukalt üles äratada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles