Maailma rikkaim sportlane asus kaitsma rassismiskandaali sattunud Justin Bieberit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Justin Bieber.
Floyd Mayweather ja Justin Bieber. Foto: Instagram

USA poplaulja Justin Bieber sattus mõned päevad tagasi rassismiskandaali, kui 2011. aastast ilmus välja videoklipp, kus Bieber teeb mustanahaliste üle nalja. Palju sensatsiooni põhjustanud skandaalis on asunud noore poplaulja seljatagust kaitsma aga maailma üheks rikkamaks sportlaseks peetav poksija Floyd Mayweather.

Üks Briti tabloidleht avaldas 2011. aasta dokumentaalfilmi «Never Say Never» filmimisel salvestatud videoklipi, kus Bieber küsib oma sõbralt: «Miks kardavad neegrid mootorsaage?». Pärast irvitamist vastab Bieber ise oma küsimusele: «Run, n**ger, n**ger, n**ger, n**ger, run.» Inglise keeles öelduna meenutab see rida mootorsae häält.

Bieber tunnistas klipi avalikukstulemise järel, et noorena ei saanud ta oma sõnade tähenduse võimsusest aru, ent suutis pere ja sõprade abiga rassismist aru saada ja leiab, et sellel pole maailma tulevikus kohta. Bieberi seljatagust on asunud kaitsma ka Floyd Mayweather, kelle lastega on Bieber aastaid hästi läbi saanud.

«Justin on minu, mu tütarde ja poegade vastu olnud aastate jooksul väga lahke. Me kõik teeme noorena vigu, see on suurekssaamise üks osa. Olen uhke selle üle, mida ta 20-aastase muusiku ja ärimehena on saavutanud,» seisis Mayweatheri Instagramis avaldatud pildi all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles