Noormeeste U16 koondis sai Nordic Cupil kolmanda koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Peeter Kümmel

Poiste U16 koondis võitis viimasel mängupäeval Norra 77:46, saavutades kolmanda koha.

Taas agressiivset kaitsemängu näidates sundis U16 koondis norralasi palli kaotama 30 korral ja võideti ka lauavõitlus 49:41. Eestlaste parimana tõi Kristian Kullamäe 22 punkti, Ron Pehka lisas 11 silma, vahendas basket.ee.

U16 koondis mängis turniiril järgmises koosseisus: Carlos Jürgens, Henri-Sten Vainola, Kristian Kullamäe, Karl Suurorg, Sander Raieste, Matthias Tass, Tormi Niits, Karl Joosep Lüüs, Toomas Koll, Devon Nathaniel Gawley, Sander Moondu ja Ron Arnar Pehka. Treenerid Rauno Pehka ja Gert Prants.

Poiste U18 koondis kaotas viimases tasavägises kohtumises Norrale 60:66. Eesti poolel tõi Jaagup Russak 14, Mihkel Kirves 12, Robert Valge 11 ja Lauri Vunk 10 punkti. Kirves võttis ka 12 lauapalli.

U18 koondis mängis turniiril järgmises koosseisus: Mihkel Kirves, Siim-Markus Post, Lauri Vunk, Norman Käbin, Taavi Jurkatamm, Jaagup Russak, Robert Valge, Maik-Kalev Kotsar, Silver Jurno, Madis Soodla, Karl Gustav Soo ja Ivo Van Tamm. Treenerid Rait Käbin ja Olari Narits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles