Lohelaudur Kristiin Oja hoiab MM-sarjas seitsmendat kohta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiin Oja.
Kristiin Oja. Foto: Eesti Lohesurfiliit

Eelmisel nädalavahetusel lõppenud lohelaua MM-tuuri (PKRA) neljandal etapil Egiptuses suutis Eesti lohelaudur Kristiin Oja (KSA, Aloha, North, Lip, Borealis Holding, Plaat Detail) hoida oma 7 kohta.

Tingimused olid Egiptuses keerulised ja viimasel, otsustaval päeval, puhus tuul 12-18 m/s ja puhangud ulatusid kuni 20 m/s. Mehed sõitsid 7m2 ja naised 5-6m2 lohedega.

«Oja on MM-etappidel näidanud, et Eesti lohelauasport on heal tasemel. Arvestades, et ala on noor ja kiiresti arenev, siis Oja kindlasti innustanud noori sõitjaid, kes täna alles hakkavad tõsisemalt sellele spordialale mõtlema,» kommenteeris Kerli Otti Eesti Lohesurfiliidust.

Naiste arvestuses tuli võitjaka Karolina Winkowska (Poola), kellel oli see juba kolmas etapivõit sellel aastal. Teiseks tuli mitmekordne maailmemeister Gisela Pulido (Hispaania) ja kolmandaks õnnestus tõusta tuuri ühel üllatajal, Annelous Lammertsil (Holland).

Järgmine MM etapp toimub 19.-24 juuli 2014 Fuerteventuras, Hispaanias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles