NBA klubi president sai liigsete kommentaaride eest trahvi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Jackson.
Phil Jackson. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA mängiva New York Knicksi klubi president Phil Jackson sai liigalt trahvi, sest jagas liiga hoogsalt kommentaare selle kohta, et tahab oma meeskonna juurde tuua Derek Fisheri.

Knicksi klubi president andis eelmisel nädalal teada, et näeks hea meelega oma meeskonna peatreenerina Fisherit, kelle praegune koduklubi Oklahoma City Thunder kaotas läänekonverentsi finaalis 2:4 San Antonio Spursile ning võib seega oma hooaja lõppenuks lugeda. 39-aastane Fisher pole otseselt kinnitanud, et lõppenud hooaeg jääb talle mängijana viimaseks, ent otsib uut meeskonda vabaagendina ja kõrge vanuse tõttu võib see keeruliseks osutuda.

Jackson tahtis kiirelt Fisherile teada anda, et kui ta kossuketsid varna riputab, on teda New Yorkis ootamas treenerikoht, aga liiga reeglite kohaselt ei või meeskonnad vabaagentidena käituvate mängijate suhtes avalikke kommentaare jagada. Seetõttu peab Jackson tasuma 25 000 dollari suuruse trahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles