Eestlased võidutsesid Leedu meistrivõistlustel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Vaide.
Siim Vaide. Foto: Marek Künnapas

Leedu kestvuskrossi meistrivõistluste teisel etapil said quadidel võistelnud Siim Vaide ja Marek Künnapas soolode klassis esikohad.

Vaide võttis kindla võidu nii üldarvestuses ja ka Quad Open masinaklassis. Eestlane suutis ainsana läbida 13 ringi ning edestas lätlast Janis Arbidansi ja leedulast Darius Lukša ringiga.

«Stardist sain viiendana minema ja esimeste kurvidega tõusin teiseks. Õnneks suutsin esimese ringi lõpuks liidriks tõusta, sest rada oli kitsas, kus põhimõtteliselt 4 kilomeetrit 6 kilomeetrisest rajast oli ainult quadi laiune ja möödumine suhteliselt võimatu,» rääkis Vaide, kes stardib juba sellel nädalavahetusel Karksi-Nuias toimuval Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste etapil.

Künnapas oli soolode sõidus 73 osaleja seas üldarvestuses 49-s, kuid võitis noorte 85cc klassis, edestades lätlast Miks Rasmanist kahe ja leedulast Džiugas Kazakevičiust kolme ringiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles