Nadal näitas ehmatuse järel Ferreri vastu võimu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel jõudsid poolfinaali maailma esireket Rafael Nadal ja seitsmenda asetusega Andy Murray.

Nadal kaotas kaasmaalasele David Ferrerile küll avaseti 4:6, ent võitis kolm järgmist kindlalt 6:4, 6:0 ja 6:1. Poolfinaalis läheb Nadal vastamisi Murrayga, kes pidi kodupubliku lemmiku Gael Monfilsi vastu edasipääsuks vaeva nägema viies setis. Murray võitis kaks esimest setti 6:4 ja 6:1, ent kaks järgmist kuulusid 6:4, 6:1 Monfilsile. Otsustavas viiendas setis leidis šotlane siiski taas oma mängu ega loovutanud Monfilsile enam geimigi.

Teises poolfinaalis lähevad kokku maailma teine reket Novak Djokovic ning meeste turniiri senine suurim üllataja, Roger Federeri ja Tomas Berdychi välja lülitanud lätlane Ernests Gulbis. Meeste poolfinaalid peetakse reedel, homme on naiste poolfinaalides vastamisi Maria Šarapova ja Eugenie Bouchard ning Andrea Petkovic ja Simona Halep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles