Hooaja parimateks korvpalluriteks valiti Kangur ja Anderson

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: SCANPIX

Eesti Korvpalliliidu traditsioonilisel hooaja lõpetamisel kuulutati välja parim mees- ja naiskorvpallur ning korvpalli Meistriliiga tähtede viisik, vahendab basket.ee.

Parimaks meeskorvpalluriks valiti oodatult Itaalia kõrgliigas ja Euroliigas tegusid teinud Kristjan Kangur ning parimaks naiskorvpalluriks Belgias meistriks ja karikavõitjaks tulnud Merike Anderson.

Meistrliiga tähetede viisikus on esindatud mõlema tänavuse finalisti Kalev/Cramo ja Tartu Rocki mängijad. Tihedas konkurentsis osutusid valituks Augustas Peciukevicius (Tartu Rock), Rain Veideman (Kalev/Cramo), Tanel Kurbas (Tartu Rock), Janar Talts (Tartu Rock) ja Frank Elegar (Kalev/Cramo).

Kandidaatidena nimetati veel Kalev/Cramost Curtis Millage, Gregor Arbet ja Vlad Moldoveanu, Tartu Rockist Valmo Kriisa, Rakvere Tarvast Giedrius Gustas ning Tallinna Kalevist Asenso Ampim ja Mario Paiste. Parimaks noormängijaks valiti Sander Saare (Rakvere Tarvas) ning parimaks kaitsemängijaks Gregor Arbet (Kalev/Cramo). Meistriliiga parimaks treeneriks valiti Kalev/Cramo taas tiitlini viinud Alar Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles