Inglismaa Jalgpalli Liidu uskumatu rumalus seadis MM-koondislaste edasise elu tõsisesse ohtu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa koondise algkoosseis kohtumiseks Ecuadoriga.
Inglismaa koondise algkoosseis kohtumiseks Ecuadoriga. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis viigistas eile 2:2 Ecuadoriga ja pärast mängu tekitasid palju kõneainet Raheem Sterlingu ja Antonio Valencia eemaldamised ning Alex Oxlade-Chamberlaini vigastus, kuid kõige suurema prohmakaga sai hakkama Inglismaa Jalgpalli Liit.

Kui tavapäraselt jagatakse pressitribüünil ajakirjanikele kohtumiseks üles antud mängijate nimekirju, siis ka Inglismaa – Ecuadori kohtumisel tehti sama, kuid seekord olid jagamisel lehed, kus olid välja toodud ka kõikide Inglismaa koondise liikmete passide numbrid, kirjutab Eurosport.

Lisaks jõudis samamoodi avalikkuse ette ka eile kapteni kohuseid täitnud poolkaitsja Frank Lampardi allkiri. Et mängijate edasist turvariski veelgi suurendada, siis postitas sama lehe Twitterisse ka Inglismaa koondise sponsor Vauxhall ja nii jõudsid koondislaste passide numbrid juba üle maailma laiali. Teiste seas jagas postitust ka uudisteagentuur AP. Vaata mänguks üles antud Inglismaa koondise nimekirja.

Peagi märkas Vauxhall oma viga, kuid enne seda oli seda postitus Twitteris juba sadu kordi edasi saadetud. Peagi postitus kustutati ja esineti ka ametliku vabandusega.

Olukorra üle otsustas nalja heita aga Inglismaa koondise legendaarne ründaja Gary Lineker. «Inglismaa ei ole kunagi varem MMil kaotanud, kui mängijate passide numbrid on avaldatud sõpruskohtumise mängueelses protokollis,» kirjutas Lineker Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles