Depressiooniga võitlev Kowalczyk avaldas šokeeriva saladuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justyna Kowalczyk
Justyna Kowalczyk Foto: Reuters/ScanPix

Poola suusastaar Justyna Kowalczyk tunnistas hiljuti kohalikule meediale, et ta on juba pikemat aega vaevelnud depressiooni küüsis. Nüüd andis ta Poola ajalehele Gazeta intervjuu, kus ta tunnistas, et depressiooni põhjuseks on aasta aega tagasi aset leidnud nurisünnitus.

«Ma olin rase, aga eelmise aasta mais kaotasin ma lapse pärast raseduse katkemist,» rääkis Kowalczyk ajalehele.

16. mail postitas poolatar Facebooki: «Kohutav päev. Aasta aega tagasi kaotasin ma oma lapse. Täna on mul Marian, PhD, OM-kuld. Aeg parandab kõik haavad.» Toona kerkis esile küll erinevaid spekulatsioone, kuid enamasti arvati, et poolatar rääkis oma koerast.

«Ma mõtlesin seda tõsiselt. Ma olin rase, aga mul oli treeninglaagris nurisünnitus. See oli mulle vaimselt väga raske,» rääkis ta ning märkis, et rasedusest teadsid vaid üksikud inimesed. Kowalczyku sõnul oli tal peagi plaanis rääkida rasedusest ka alaliidule ja avalikkusele, kuid saatusel olid teised plaanid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles