Barcelona tähtmängija avaldas kogemata üllatusliku tehingu üksikasju

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas'e karjäär ei ole FC Barcelonas just kõige säravam olnud.
Cesc Fabregas'e karjäär ei ole FC Barcelonas just kõige säravam olnud. Foto: SCANPIX

Aastatel 2003 kuni 2011 Londoni Arsenalis mänginud poolkaitsja Cesc Fabregas liitus 2011. aastal oma lapsepõlveklubi FC Barcelonaga, kuid seal ei ole tema karjäär kõige säravamaks kujunenud. Nüüd on aina enam spekuleeritud, et sel suvel siirdub ta taas Inglismaale. Kuulujuttudele andis hoogu juurde FC Barcelona keskkaitsja Gerard Pique viimane kommentaar.

Pique osales viimati koos Hispaania koondise peatreener Vicente Del Bosque’ga pressikonverentsil ja vahepeal ajasid mehed ka omavahel juttu. Kuigi nad katsid sel ajal käega suud, siis laual olid kaks mikrofoni endiselt sisse lülitatud ja lintide peale jäi nii mõndagi huvitavat.

TVE ja AStv lindistuste pealt on kuulda, kuidas Pique räägib, et Fabregas vahetab sel suvel klubi. «Ta (Fabregas) ütles, et tehing on tehtud. Ta vahetab klubi 33 miljoni euro eest, ta ütles mulle,» avaldas Pique Hispaania koondise peatreenerile.

Viimasel ajal on kõige rohkem räägitud, et Fabregas hakkab uuel hooajal pallima Londoni Chelseas. Samas on teda seostatud ka Arsenali ja Manchester Unitediga.

«Klubi ei ole osanud teda kunagi vääriliselt hinnata. Ta sobiks igasse meeskonda. Ma armastan teda väga, kuid tal on praegu rasked ajad,» kaitses Pique Fabregast.

Del Bosque ütles seepeale Pique'le, et selline jutt ei tee kindlasti Barcelona presidendile Josep Bartomeu’le rõõmu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles