Tallinn või Pärnu? Martti Keel pole otsust langetanud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Keel (nr 3).
Martti Keel (nr 3). Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

22-aastane Martti Keel veel ei tea, kas jätkab sidemängijana Tallinna Selveris või siirdub Pärnu Võrkpalliklubisse, mille peatreeneriks on eelolevast hooajast tema isa, eksselverlane Avo Keel.

«Ma ei ole kuhugi veel allkirja andnud, ühtegi otsuse tegemise kuupäeva pole mulle ette antud, aega on veel terve kuu,» ütleb Keel. Küll aga on otsuse teinud temast kolm aastat noorem Eesti juunioride koondise mängujuht Markkus Keel. Tema valis Pärnu ja isa karmi käe, vahendab volley.ee.

Peatselt algab Tartus kuni 23-aastaste meeste treeningulaager, kuhu täiskasvanute koondise uus peatreener Gheorge Cretu kutsus ka Marrti Keele. Äsjamöödunud EM-valikmängudeks Cretu Marttit koondisse ei valinud. Kas elasid väljajäämist raskelt üle? «Eks ikka. Nagu teisedki, kes koondisse ei mahtunud,» kostab Martti.

«Järgmisel aastal läheb tõestamiseks,» ennustab Martti. Schenkeri liiga tänavuse hooaja teises pooles ilmutas ta arengut, see ei jäänud märkamata. Aga sama tuleb öelda ka põhikoondise teiseks sidemängijaks edutatud Andres Toobali kohta. 

Tervis on Martti Keelel praegu korraks. Vaheldust pakub rannavõrkpall. Plaanis oli minna juuli teises pooles Mihkel Tanilaga kuni U23 rannavõrkpalli MM-ile Portugali. Paraku läheb Tanila hoopis lõikuslauale, nii et see sõit jääb ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles