Töö tuleb tulemuseks vormistada

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov.
Nikolai Novosjolov. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti epeemeeskonna peatreener Igor Tšikinjov on ootusärev: «Terve pikk hooaeg sai tööd tehtud, nüüd algab vormistamine, esmalt EMil, veidi enam kui kuu pärast MMil. Alles seejärel saab teha kokkuvõtteid, kuivõrd me seekord õnnestusime.»

Tšikinjov ennustama ei hakka: «Iga kord tahaks paremini treenida ja võistelda. Kõik, mida plaanisime, tegime ära. Probleeme? Oli. Väikeseid. Sport on ju nagu elu, kunagi ei lähe asjad liiga libedalt. Minu filosoofia kõlab: alati tuleb leida lahendus. Loodetavasti on lahendused õiged.»

Strasbourgis valitseb kuumus, kuid võistluspaik on meeldivalt jahe. Meeskonnal – Nikolai Novosjolov, Sten Priinits, Sven Järve ja Jüri Salm – on viimane trenn seljataga ja täna asutakse vehklema individuaalsete medalite eest. Naiste võistlus on kavas pühapäeval. Meeskonnad on võistlustules 11., naiskonnad 12. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles