Orissaares toimus klassikaline lamades surumise võistlus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamades surumise võistlus.
Lamades surumise võistlus. Foto: Raimo Tamm

Eile, 7. juunil toimus Orissaare spordihoones MTÜ Orissaare Sport ja Eesti Jõutõsteliidu koostöös klassikalise lamades surumise võistlus.

Mõõduvõtt Eesti tugevaimate nn. raw surujate vahel toimus kahes arvestuses: «Saaremaa III lahtised meistrivõistlused lamades surumises» ja «Eesti karikavõistlused klassikalises lamades surumises 2014».

Võistlemas oli 31 jõutõstjat, sealhulgas 4 tugevat naist. Naistest võitis absoluutarvestuses Orissaares ka varem võistelnud ja ka FitCamp Orissaare treeninglaagris viibinud Laura Laan.

Meeste absoluudis võidutses meil ka varem triumfeerinud Marko Lepik - sportlane, kes Orissaares esimese mehena 200 kg sirgetele kätele on ajanud. Sel' korral sai 200 kg ka ületatud.

Võistkondlikus arvestuses võidutses saarlaste kooslus - SK Jõumees I. SK Jõumees on läbi aegade olnud tänu Jaan Salule sedavõrd produktiivne, et tugevatest surujatest sai meie võistlusel kokku koguni kaks neljaliikmelist võistkonda. Ja nii jäigi Saaremaa lahtiste meistrivõistluste võistkondlik rändkarikas sedakorda Saaremaale. Võideti see eelmise aasta Spordiklubi Reval võistkonnalt.

Võistlustel võeti mitmelt võistlejalt SA Eesti Antidoping pooltdopinguproovid, mille tulemused selguvad lähiajal (SA Eesti Antidoping ja Eesti Jõutõsteliidu kodulehel).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles