Gene Haas tahab tuua Danica Patricki vormel-1 sarja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danica Patrick.
Danica Patrick. Foto: SCANPIX

Lähiajal vormel-1 sarjaga liituv tiimiomanik Gene Haas tunnistas, et tooks hea meelega sarja Põhja-Ameerika mootorispordisarjade tuntuima naissõitja Danica Patricki.

«Ta oleks hea kandidaat,» vastas Haas vormel-1 sarja Kanada etapi ajal esitatud küsimusele, kas Patrick võiks kunagi vormel-1 sarjas sõita. «Kindlasti tooks ta tohutul hulgal pealtvaatajaid juurde. See oleks USA jaoks suurepärane samm. Aga kas nii ka juhtub – ma kardan, et selleni on veel väga pikk maa,» vahendab Fox Sports Haasi sõnu.

Praegu sõidab Patrick Haas-Stewarti tiimi ridades NASCARi sarjas, kuid on seal 59 stardi jooksul vaid kaks korda esikümnesse jõudnud. Tema parim tulemus on maikuus Kansas Speedwayl saadud seitsmes koht. Varasem karjääri IndyCari vormelisarjas oli märksa edukam – aastatel 2005-2011 võitis 115 starti teinud Patrick ühe etapi ja jõudis veel seitse korda esikolmikusse.

Haas lootis oma tiimi vormel-1 sarja tuua juba 2015. aastaks, kuid lausus hiljuti, et lükkab Euroopasse tuleku aasta võrra edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles