Toomas Leiuse arvates jäi Kaial eneseusust puudu

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Leius
Toomas Leius Foto: Liis Treimann

Eesti tennise ekspert Toomas Leius ütles Kuku raadio Äratajale antud intervjuus, et Kaia Kanepil jäi Wimbeldoni veerandfinaalis veidi eneseusust puudu.

Kaia Kanepi pidi Wimbledoni suure slämmi turniiri veerandfinaalis kaks tundi ja 38 minutit kestnud mängus tunnistama tšehhitar Petra Kvitova paremust 6:4, 6:7, 6:8.

Leius ütles Kukule, et mõlemad tennisistid mängisid veerandfinaalis väga hästi ja näha sai kõrgetasemelist tennist. Leius lisas, et Kvitova on vasakukäeline ja vasakukäelise mängija servi on raske murda. Esimeses setis Kanepil see õnnestus. Ka järgmises kahes setis oli Kanepi võidule väga lähedal.

Leiuse sõnul on lausa uskumatu, et Kvitova mentaalselt vastu pidas ja alla ei andnud. Kanepil seevastu jäi Leiuse sõnul lõpus enesekindlusest puudu. Leius lisas, et Kanepil oleks vaja rohkem võitluslikke mänge ja tugevaid vastaseid, siis kasvaks ka eneseusk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles