Tagasilöök Brasiiliale: Scolarit tabas enne MMi algust ränk kaotus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Felipe Scolari.
Luis Felipe Scolari. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Luiz Felipe Scolari sai vahetult enne homme algavat MMi halva uudise osaliseks, sest surma sai tema õepoeg. Hetkel pole välistatud, et Scolari võib koondise juurest mõneks ajaks lahkuda.

48-aastane Joao Schneider sai surma Scolari kodulinna Passo Fundo lähistel, kui sattus avariisse, milles tema auto põrkas kokku veoautoga. Politsei sõnul oli Schneider õnnetuse hetkel autos üksinda.

Scolari kuulis kohutavat uudist eile hommikul toimunud treeningul ning mitmed mängijad avaldasid treenerile oma kaastunnet. Scolari pole kommenteerinud, kas kavatseb koondise juurest lahkuda või mitte, aga näiteks eelmisel kuul jättis Brasiilia loots meeskonna mõneks ajaks üksinda, et külastada sugulase matust.

Üheks suurfavoriidiks peetava Brasiilia jaoks algab MM juba homme, kui turniiri avamängus minnakse vastamisi Horvaatiaga. Lisaks kuuluvad A-alagruppi Kamerun ja Mehhiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles