Martina Hingis sai Wimbledoni turniirile vabapääsme

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martina Hingis
Martina Hingis Foto: AP / Scanpix

Kunagine tennise maailma esireket Martina Hingis sai Wimbledoni turniiri korraldajatelt tänavuseks aastaks vabapääsme.

33-aastane Hingis ei tee siiski kaasa üksikmängus, vaid paarismängus, kus tema partneriks on venelanna Vera Zvonareva. Tegemist on tugeva paariga, sest Zvonareva on jõudnud karjääri jooksul üksikmängus kaks korda Suure Slämmi turniiri finaali ning olnud parimal hetkel maailma edetabelis teisel kohal. Viimastel aastatel on 29-aastase venelanna hoogu aga pidurdanud erinevad vigastused.

Paarismängus võitis Zvonareva 2006. aastal koos Nathalie Dechyga US Openi ja 2012. aastal koos kaasmaalanna Svetlana Kuznetsovaga Austraalia lahtised. Hingis on võitnud karjääri jooksul paarismängus kõik neli Suure slämmi turniiri, seejuures jäi ta 1998. aastal alistamatuks nii Austraalias, Prantsusmaa lahtistel, Wimbledonis kui ka US Openil. Sama saavutusega on hakkama saanud peale tema veel vaid kolm naistennisisti.

Pärast viimatist loobumist 2007. aastal naasis Hingis tipptennisesse mullu, kui osales koos Daniela Hantuchovaga mitmel turniiril paarismängus. Tänavu märtsis võitsid Hingis ja Sabine Lisicki paarismängus Miami turniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles