Kuku raadio igapäevane jalgpallipäevik toob MMi kuulajani

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Must
jalgpalliajakirjanik
Andres Must jalgpalliajakirjanik Foto: Pm

Täna algavad Brasiilias jalgpalli maailmameistrivõistlused ning kuna eestlasel on nii kaugele vutti vaatama minna keeruline, annab Kuku raadio läbi terve MMi parima ülevaate toimuvast. 

Kuku jalgpallipäevikus on kõrvuti saatejuht Andres Mustaga iga päev mõni Eesti jalgpallur, treener või spetsialist. Koos vaadatakse üle eelmise päeva mängud, tutvustatakse osalevaid riike, ennustatakse õhtuste mängude tulemusi ja hoitakse pilk peale kõigel muul, mis MMil toimub. Saate lahutamatuks osaks on ka ennustusmäng kõigile kuulajatele.

Tänase saate külalisteks on FC Flora peatreener Norbert Hurt ja Õhtulehe spordiajakirjanik Ott Järvela. Jalgpallipäevik on eetris esmaspäevast reedeni kell 17.35-18.00 ning puhkepäevadel kell 17.05-17.35. Postimees tutvustab iga päeva hommikul saate teemasid ning toob saate järelkuulatavana ka oma lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles