Visnapuu ja Rocki lepe sisuliselt paigas

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu
Indrek Visnapuu Foto: Margus Ansu

Viimased poolteist aastat Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreenerina tegutsenud Indrek Visnapuu jätkab sama meeskonna eesotsas suure tõenäosusega ka järgmised kolm hooaega.


«99-protsendiliselt on asjad selged. Kuid kuna leping sõlmitakse tavapärasest pikemaks perioodiks, võtab üksikute punktide paikasaamine aega,» sõnas Visnapuu ning lisas, et pikema perioodi all pidaski ta silmas juba varem ajakirjandusest läbi käinud kolme hooaega.

Visnapuu soovib, et temaga koos jätkaksid senised abitreenerid Gert Kullamäe ja Toomas Kandimaa.

Neist Kullamäel on veel üheks hooajaks kehtiv leping olemas, Kandimaaga tuleb aga uus kokkulepe alles sõlmida.

Võimaliku mängijate valiku suhtes ei soovinud Visnapuu veel midagi öelda – ta oli küll osaline Tartu meeskonda huvitavate pallurite nimekirja koostamisel, ent läbirääkimiste ja lepingutega tegelevad teised inimesed. Küll aga andis ta mõista, et mängujuhi ja keskmängija kohale otsitakse välismaalast.

Visnapuu sõnul kogunevad Rocki mängijad ühistreeninguteks alles juuli lõpus.
«Kui mängijad sõlmivad lepingu, saavad nad kätte individuaalse ettevalmistuse kava.

Ühistreeningute algus sõltub aga sellest, palju mehi kokku saame,» mõtiskles treener ning tegi paljutähendusliku märkuse, et paljud Rocki mängijad on veel augustis seotud Eesti koondise tegemistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles