Laupäeval tehakse algust Eesti esimeste ametlike veelaua meistrivõistlustega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Sessioni Rainbow «Vikerkaar» toetajatega.
Simple Sessioni Rainbow «Vikerkaar» toetajatega. Foto: Liida Maier

Käesoleval hooajal on värskelt loodud Eesti Veelaua Ja Veesuusa Liit koostöös kõikide Eesti veelauaparkide ja  spordiliidu alla koonduvate spordiklubidega läbi viimas esimesi ametlikke Eesti meistrivõistlusi, mille avaetapp toimub juba sel laupäeval, 14. juunil.

Eesti meistrivõistluste avaetapp toimub Lõuna-Eestis, Otepääl, kuhu rajati spetsiaalne kaabelsüsteem üle-eelmise hooaja alguses. Otepää Wakepark  on oma geograafilise olemuse poolest väga ainulaadne. Sellest tulenevalt on avavõistluseks ehitatud võistlejatele uus ja tehniline rada, mis on kindlasti sõidutaseme treenimiseks väga hea.

«Meie tegemisi on tunnustatud ja märgatud ka rahvusvahelisel areenil, mille poole olemegi püüelnud,» sõnas ürituse üks peakorraldajatest Henri Räim.

Laupäevasele etapile on võistlema kutsutud sõitjaid Lätist, Leedust, Soomest ning loomulikult Eestist. Kohal on kindlasti Eesti parimad sõitjad – vennad Martin ja Madis Bachmann, Daniel Matsukevitš, kes on 9-kordne Eesti Meister veelauasõidus, ning paljud teised.

Vaata üritust tutvustavat videot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles