Mercedese tippjuht andis Hamiltonile ja Rosbergile hoiatuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitva Mercedese mootorispordiosakonna juht Toto Wolff andis viimati sõidetud Kanada etapi järel hoiatuse tiimi sõitjatele Lewis Hamiltonile ja Nico Rosbergile, et meeste omavahelisele võistlemisele võidakse piir ette panna.

Möödunud nädalavahetusel Kanadas sõidetud etapp oli käesoleval hooajal esimene sõit, mille võit ei läinud Mercedese tiimile. Sarja kindlalt juhtimas olev Mercedese meeskond on aga teiste tiimide sõitjatega konkureerimise asemel pidanud muretsema oma sõitjate rivaliteedi pärast, sest kaks kanget - Rosberg ja Hamilton - on mõlemad tegemas head hooaega.

Hamiltoni ja Rosbergi omavahelisest läbisaamisest on hooajal ka palju räägitud ning kuigi vahepeal väideti, et Monaco etapi järel läksid britt ja sakslane omavahel tülli, on mehed ise andnud mõista, et nad saavad omavahel siiski hästi läbi. Mercedese tiimi mootorispordiosakonna juht Toto Wolff andis aga mõista, et kui Hamilton ja Rosberg samamoodi jätkavad, võib tiim nende omavahelist konkurentsi piirama hakata.

«Kui need kaks (Hamilton ja Rosberg- toim.) jätkavad omavahel nii teravalt ja nihutavad piire ka oma masinatel, siis peame meeskonnas enda käest küsima, kas saame neil endiselt lasta omavahel nii vabalt võistelda,» rääkis Wolff Saksamaa väljaandele Bild.

Vormel-1 sarja järgmine etapp sõidetakse järgmisel nädalavahetusel Austrias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles