Piltuudis: Ronaldo ja ülejäänud Portugali koondis sai erilise kohtlemise osaliseks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joao Moutinho hotellituba.
Joao Moutinho hotellituba. Foto: twitter.com

Briti tabloidväljaanne DailyMail vahendas infot, mille kohaselt on jalgpalli MMile sõitnud Portugali koondis saamas mitme teise maa meeskondadest erilisemat kohtlemist, kuna neile väljastati isiklikud hotellitoad.

DailyMail toob välja Portugali koondise võrdluse Argentinaga: kui näiteks Argentina superstaar Lionel Messi peab hotellituba jagama meeskonnakaaslase Sergio Agüeroga, siis Portugali äss Cristiano Ronaldo saab üksinda toas laiutada.

Lisaks individuaalsetele tubadele leidsid Portugali koondise mängijad igaüks oma toast enda nimega kaunistatud seina - sellest andis maailmale teada poolkaitsja Joao Moutinho, kes postitas oma toast Twitterisse pildi.

Portugal on MMil loositud G-alagruppi koos Saksamaa, Ghana ja USAga. Oma esimese mängu peavad Ronaldo ja tema kaasmaalased 16. juunil, kui nende vastaseks on Saksamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles