Prantsuse lahtistel ajalugu teinud lätlane: mängisin võidusumma kasiinos maha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ernests Gulbis.
Ernests Gulbis. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel Baltikumi tenniseajalugu teinud ja esimest korde Suure Slämmi turniiril poolfinaali jõudnud lätlane Ernests Gulbis tegi uue turniiri eel nalja ja rääkis, kuidas ta terve viimatise võidusumma - rohkem kui 500 000 dollarit - kasiinos maha mängis.

Oma ekstravagantse käitumise poolest tuntud Gulbis rääkis, et läks pärast poolfinaalis kaotamist paariks päevaks kodumaale, et end tuulutada. Selle käigus jõudis mees maha mängida ka oma võidusumma, milleks oli 558 479 dollarit. 

«Pärast Novak Djokovicile kaotamist läksin Lätti oma sugulasega ja läksin kasiinosse: panin kogu oma võidusumma mängu ja kaotasin selle. Mulle meeldib blackjack, aga ma kaotasin. Ja kaotasin palju,» rääkis Gulbis Itaalia väljaandele Gazzetta dello Sport.

Veidi hiljem tunnistas Gulbis, et viskas natuke nalja ning tervet summat maha ei mänginud, aga kaotas siiski suurelt. Lõplikku kaotussummat lätlane ei avaldanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles