Video: Viru rallil toimus raske avarii

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru ralli kuuendal kiiruskatsel tegid raske avarii Ford Escordil kihutavad Harri Rodendau ja Tom Rist. Mehed viidi kiirabiga haiglasse.

Kuulsal Kehala katsel läksid Rodendau ja Rist suure hoo pealt hüppesse ning maandusid auto nina peale. Seejärel käis masin üle katuse ning rajale saabus kiirabi.

Korraldajate ametlik info:

Täna, 14. juunil sõidetaval EAL Eesti autoralli meistrivõistluste etapi Grossi Toidukaubad Viru ralli kuuendal lisakatsel sõitis peale trampliini teelt välja auto number 36. Õnnetuse tõttu katkestati katse ja õnnetuskohale sõitis kiirabi. Juht Harri Rodendau ja kaardilugeja Tom Rist viidi Rakvere haiglasse kontrolli. Rodendaul vigastusi ei tuvastatud ja ta lasti haiglast koju, Ristil aga tuvastati nimmelüli murd ilma neuroloogiliste komplikatsioonideta ja ta viidi Tallinnasse, kodukoha haiglasse edasisele jälgimisele ja ravile.

Viie kiiruskatse järel hoidsid Rodendau ja Rist üldarvestuses 28. kohta. E10 masinaklassis olid nad aga esikohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles