Viru rallil võidutsenud Kõrge: olud olid keerulised

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timmu Kõrge.
Timmu Kõrge. Foto: Ray Põder

Eile jätkus Grossi Toidukaubad Viru Ralli seitsme kiiruskatsega. Raja äärde oli kogunenud tuhandeid pealtvaatajaid ja pea igas klassis käis heitlus kuni viimase katseni. Ralli võitjatena finišeerisid Timmu Kõrge ja Erki Pints.

«Kindlasti oli see raske ralli, olud olid keerulised kuid meie jaoks sujus kõik hästi. Omad väikesed momendid kindlasti olid, kuid väga oluline on see, et oleme autoga juba väga hea tunde saanud. See tekkis juba Harju Rally lõpus, mis jätkus nüüd siin, väga rahul tulemusega,» rääkis Kõrge.

Teine koht ja klassi N4 esikoht kuulus Aleksei Lukjanukile ja Aleksei Arnautovile (Mitsubishi Lancer EVO X), kes kaotasid Kõrgele lõpuks 29,1 sekundit ja nende sõnul Kõrge püüdmine eesmärk omaette neile polnud.

«Kõrge vastu oli N4 klassi autoga täna nendes oludes keeruline saada. Kuid meie eesmärk oli võtta maksimumpunktid N4 klassis, mis ka õnnestus. Viimasel katsel olid meil ka turboprobleemid, kuid vaatamata sellele saime oma klassi punktikatse võidu,» rääkis Lukjanuk. 

Kolmas koht absoluutarvestuses ja teine koht N4 klassis kuulub Grossi Toidukaubad Viru Rallil Siim Plangile ja Marek Sarapuule (Mitsubishi Lancer EVO X), kelle kaotus jäi Lukjanukile 29,3 sekundi peale. 

EAL Eesti autoralli meistrivõistluste neljas etapp, auto24 Rally Estonia sõidetakse 17.-19. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles