Taas Kalevit tümitanud Levadia sai meistriliigas hooaja rekordvõidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Subbotin.
Igor Subbotin. Foto: Rein Murakas

Jalgpalli Eesti meistriliiga 16. vooru lõpetuseks alistas tiitlikaitsja Tallinna Levadia koguni 9:0 Tallinna Kalevi. Lõppskoor märgib ühtlasi senise hooaja rekordvõitu.

Senine suurim võit pärines kolmandast voorust, kui Levadia tümitas samuti Kalevit 8:0. Täna lõid Kalevi võrku kolm palli nii Igor Subbotin kui ka Vladislav Ivanov, ühe tabamuse lisasid Andreas Raudsepp ja Aleksandr Kulinitš ning üks märgiti Kalevi mängija Egert Heintare omaväravaks. Eelmise vooru 7:0 võidumängus Tartu Tammekale neli väravat löönud Ivanov on kahe mänguga kasvatanud oma isiklikku väravatearvet poole võrra ning hoiab nüüd 14 tabamusega meistriliiga väravaküttide edetabelis kindlalt esikohta.

Liigatabelis tõstis võit Levadia tagasi teisele kohale, 37 punkti kogunud liidrist FC Florast jäädakse maha kahe punktiga. Sarnaselt Levadiale on 35 punkti kogunud ka Nõmme Kalju, kelle jätab konkurendist tahapoole aga avavoorus teenitud tehniline kaotus. Neljas on Sillamäe Kalev 31 ja Infonet 28 punktiga. Kalev jätkab 9 punktiga eelviimasel üheksandal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles