Latin sai Bundesliga etapil 4. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Latin.
Aleksandr Latin. Foto: Kristjan Teedema

Aleksandr Latin võistles Saksamaal Kraichgaus Triathlon Bundesliga etapil ja saavutas 4. koha. Sprindiformaadis (750m/20km/5km) võistluse võitis hetkel triatlon MM-sarja punktitabelis neljandal kohal paiknev Richard Murray.

Latini kommentaar: «Olen oma tulemusega rahul, mõnevõrra üllatuslik oli sedavõrd kiire jooks. Võistlus ise andis positiivse laengu ja enesekindluse nädala pärast toimuvateks ETU Euroopa meistrivõistlusteks.»

ETU Euroopa meistrvõistlused peetakse olümpiadistantsil (1,5km/40km/10km) Austrias Kitzbühel’is. Võistlusprogramm algab juba neljapäeval, naiste eliitgrupi start on reedel ja meeste eliitgrupi start antakse laupäeval.

Latini lõpuajaks märgiti 50 minutit ja 40 sekundid, kaotades võitjale 20 sekundit. Märkimistväärt on ka Latini 5km  jooksuetapi aeg 15:16, millega mees ka ise pärast võistlust rahul oli, vahendab triatloniportaal.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles