Portugali peatreener süüdistab: kohtunik soosis Saksamaad

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugali koondise peatreener Paulo Bento.
Portugali koondise peatreener Paulo Bento. Foto: SCANPIX

Portugali jalgpallikoondise jaoks algas tänavune MM-finaalturniir kohutavalt, kui avamängus jäädi Saksamaale alla koguni 0:4. Lisaks sellele teenis Pepe punase kaardi ja halvemal juhul võib teda oodata kuni kolme mängu pikkune mängukeeld. Pärast matši leidis portugallaste juhendaja Paulo Bento, et väljakukohtunik Milorad Mažicit soosis sakslaseid.

Eelkõige häiriski Bentot Pepe’le antud punane kaart ning sakslaste kasuks määratud penalti, millest Saksamaa ka 1:0 juhtima asus, kirjutab Eurosport.

«Mängu jooksul oli kaks otsust, mis tundusid olevat kallutatud ja need said mõlemad ka otsustavaks,» pahandas Bento. «Penalti oli liig ja Pepe võidi väljakult ära saata tema halva kuulsuse pärast.»

«Loomulikult ei olnud kõik asjad kohtuniku süü, ka meie tegime vigu. Me ei teinud vigu ainult kaitses, vaid ka rünnakul,» lisas ta. «Meie jaoks sai see kohtumine avapoolajaga läbi.»

Portugali ridades said eile vigastada ka Fabio Coentrao ja Hugo Almeida ning Bento sõnul ei saa tõenäoliselt nad järgmises matšis kaasa teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles