Kahe Portugali koondises palliva Madridi Reali staari jaoks võib MM läbi olla

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Coentrao viidi eile väljakult minema kanderaamil.
Fabio Coentrao viidi eile väljakult minema kanderaamil. Foto: SCANPIX

Portugali jalgpallikoondis tuli tänavusele MM-finaalturniirile kindlasti suurte lootustega, kuid matš Saksamaaga kärpis kõvasti nende tiibu. Portugali koondise selgroo moodustavad kindlasti Madridi Reali ridades tänavu Meistrite liiga võitjaks kroonitud Cristiano Ronaldo, Fabio Coentrao ja Pepe. Kahe viimase jaoks võiski eilne mäng jääda tanavuse turniiri viimaseks.

Reielihast vigastanud äärekaitsja Coentrao viidi kohtumise 62. minutil kanderaamiga väljakult minema ning mängumehe sõnul ta tõenäoliselt Brasiilias enam väljakule ei tule, kirjutab Inside Spanish Football.

«Ausalt öeldes ma kardan, et minu jaoks on MM läbi. Ma arvan, et tegemist on tõsise vigastusega, kuigi ma loodan vastupidist. Meie elukutses tuleb selliseid asju kahjuks ette. See on minu elu üks kurvemaid päevi. Vaatamata kaotusele õnnestub meil ehk alagrupist edasi pääseda,» sõnas Coentrao.

Lisaks võib MM läbi olla ka Pepe jaoks, kes teenis kohtumises punase kaardi. Reuters kirjutab, et Pepe võib saada Thomas Mülleri peaga löömise eest kuni kolme mängu pikkuse võistluskeelu. Sellisel juhul peaks Portugal jõudma MMil vähemalt veerandfinaali, et Pepe taas väljakule pääseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles