Allar Pent saavutas Hollandis kolmanda koha

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Pent Hollandis võistlemas.
Allar Pent Hollandis võistlemas. Foto: Rauno Kais

Hollandis toimus Son'i motokrossirajal noorte motokrossi kaheksas etapp soolotsiklitele, kus Eesti lippu käis kõrgel hoidmas 65cc suurte ratastega klassis teist kohta hoidev Allar Pent, kes Hollandis toimuval etapil saavutas kolmanda koha.

Kvalifikatsioonis näitas Pent kolmandat aega. Kiireima aja sõitnud sarja liidri Kay Karssemakersi ajale jäi eestlase oma 4,1 sekundit alla. Esimeses sõidus asusid kohe Karssemakers ja Pent omavahel võitlema ning kadusid peagi konkurentidelt eest. Pent suutis küll vahepeal liidriks tõusta, kuid tegi seejärel väikese sõiduvea, mida hollandlane kohe ära kasutas ning esimesena lõpujoone ületas. Lõpujoonel edestas Karssemakers Penti 10,5 sekundiga. Kolmandana lõpetanud Eloy van Rijkevorsel kaotas võitjale 18,2 sekundit.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis Karssemakers 200 punktiga, kellele järgnesid võrdse 180 punktiga van den Elzen ja Pent. Meistrivõistlustel suurendas Karssemakers oma edu ja tal on koos 1352 punkti, Pent on 1318 punktiga teine ja van den Elzen 1239 punktiga kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles