Capello keelas Venemaa mängijatel MMi ajal Twitteri kasutamise

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello.
Venemaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello keelas oma mängijatel MM-finaalturniiri ajal Twitteri kasutamise, andes seejuures mõista, et ei usu eriti oma hoolealuste intelligentsusesse.

«Twitterisse kirjutamine on vahel igavene nuhtlus, eriti kui need sissekanded pole tehtud intelligentsel moel,» sõnas distsipliini armastav itaallane pressikonverentsil. «Et sellest nuhtlusest pääseda, oleks väga tore, kui minu mängijad järgneva kuu aja jooksul Twitterist eemale hoiaksid.» Capello märkis siiski, et ei keela oma mängijatele fännide ja meediaga suhelda, lisades, et vähemalt kaks tema mängijat on alati valmis intervjuusid andma.

Itaallane säilitas endale omase karmi välisilme ka siis, kui temalt küsiti, millisel moel ta kavatseb esmaspäeval oma 68. sünnipäeva tähistada. «Ma ei oota mitte kunagi mitte kelleltki mitte mingeid kingitusi,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles