Video: noormees trügis oma autoga keset võidusõitu rajale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VW Polo roolis olnud noormees põrutas keset võidusõitu oma autoga rajale.
VW Polo roolis olnud noormees põrutas keset võidusõitu oma autoga rajale. Foto: Ekraanitõmmis videost

Inglismaal Brands Hatchi ringrajal sel nädalavahetusel peetud võidusõidul juhtus kummaline intsident, kui keset võidukihutamist ilmus rajale oma auto roolis olnud pealtvaataja.

22-aastane Jack Cottle oli võtnud oma tüdruksõbra Volkswagen Polo ning avastas võimaluse sellega Fun Cupi sarja neljatunnise sõidu lõpuosas rajale pääseda. Ehkki kõrvalistmel istunud sõbratar pistis hullumeelse triki peale kiljuma ja palus Cottle’il auto peatada, ei teinud noormees teda kuulmagi.

Autost filmitud video laeti peagi YouTube’i, mille järel Cottle’it tabas rajaomanike ja võidusõidu korraldajate pahameeletorm. «See oli täiesti hullumeelne tegu, millega ta pani teadlikult ohtu võistlejate ja oma kaassõitjate elu. Tegu on ennekuulmatu katsega kuulsust otsida. Teeme koostööd Kenti politseiga ja on väga tähtis, et see tegu saaks piisavalt karmi karistuse. Selline asi on vastuvõetamatu!» kurjustas rada haldava kompanii MSV juht, endine võidusõitja Jonathan Palmer.

«Elame ju ainult korra ja mina võtan iga päeva kui oma elu viimast. Nüüd aga sõimatakse mind selle pärast, et julgesin midagi erilist teha,» lausus oma tegu õigustanud Cottle ise väljaandele Daily Mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles