Tarmo Rüütli: Hispaania peab eemalt peale lööma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli
Tarmo Rüütli Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise pikaajaline peatreener Tarmo Rüütli leidis tänase mängu eel, et Hispaania koondis peaks eelkõige kaugemalt peale lööma ja hoolitsema oma kaitseliini eest. «Materjali neil on: saab mehi võtta pingilt ja teha korrektiive ka oma mänguplaanis, et nad kontrarünnakute korral nii haavatavad poleks,» rääkis Rüütli.

«Eelkõige on hispaanlastel juurde panna selle arvelt, et nad lööksid peale ka karistusala kasti joone tagant. Praegu on selline peaga vastu seina jooksmise olukord, sest see palliga värava alla pugemine ei pruugi lõputult õnnestuda,» lisas Rüütli.

Väravavaht Iker Casillase kriitika kohta arvas koondise endine peatreener, et süüdi oli siiski kogu võistkond. «Casillas pandi lolli olukorda, kus tal oli võimalik eksida, aga rohkem olid süüdi ikkagi need mehed, kes platsil toimetasid,» leidis Rüütli. PM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles