Linnavalitsus kinnitas Tallinna Spordikooli direktoriks Maksim Butšenkovi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsus.
Tallinna linnavalitsus. Foto: Toomas Huik

Tallinna linnavalitsus kinnitas tänasel istungil Tallinna Spordikooli direktori ametikohale Maksim Butšenkovi.

Tallinna Spordikool on Tallinna Spordi- ja Noorsooameti hallatav asutus. Spordikooli direktori ametikoha täitmiseks korraldati vastavalt Tallinna linnavalitsuse 30. juuni 2008 määrusele konkurss. Spordi- ja Noorsooameti juhataja käskkirjaga moodustati Tallinna Spordikooli direktori ametikoha täitmiseks kaheksaliikmeline komisjon. Nimetatud komisjon otsustas 9. mai k.a. koosolekul kuue lõppvooru kandidaadi hulgast tunnistada valituks Veiko Rohunurme Tallinna Spordikooli direktori ametikohale. Valitud kandidaat loobus ametikohale asumast.

Komisjon otsustas 17. juuni k.a. koosolekul jätkata konkursiga ja valida Tallinna Spordikooli direktor konkursil vestlusvooru pääsenud kandideerijate hulgast, kes ei ole kandideerimisest loobunud. Vestlusvooru viiest kandidaadist neli avaldasid soovi jätkata konkursil osalemist ja nende hulgast tunnistati valituks Maksim Butšenkov.

Spordikool alustab oma tegevust 1. septembril 2014. Kooli direktori esmaülesandeks on algul käivitada kool, sh kinnitada õpetatavate spordialade õppekavad, võtta tööle koolitöötajad jms. Direktoriga sõlmib töölepingu Tallinna Spordi- ja Noorsooameti juhataja ja teostab teisi tööandja õigusi ja kohustusi.

Tallinna Spordikool asutati Tallinna Spordi- ja Noorsooameti hallatava huvikoolina 1. aprillil k.a.  Spordikooli ülesandeks on Tallinna noorte spordielu arendamine lähtudes linna seatud eesmärkidest, võimaldades spordis andekatele ja tahtekindlatele lastele ja noortele süvatreeninguid ning teha koostööd teiste huvi- ja üldhariduskoolide ja noorteorganisatsioonidega.

Tallinna Spordikool hakkab andma mitmekülgset spordihuviharidust 7–19- aastastele lastele ja noortele, kelle elukoht on Eesti rahvastikuregistri järgi Tallinna linn. Spordikool kasutab õppetöö ja treeningute läbiviimiseks linna oma spordibaase kvalifitseeritud treenerite juhendamisel. Spordikooli ülesandeks on korraldada süstemaatilist õppe- ja treeningtööd lastele ja noortele ning teostada järelevalvet treeningprotsessi üle. Spordikoolis on 14 spordiala: judo, jäähoki, kergejõustik, korvpall, käsipall, laskesuusatamine, maadlus, male, poks, sulgpall, suusatamine, uisutamine, võimlemine ja võrkpall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles