Scolari kirus ajakirjanikke: nüüd me ei saagi penaltit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luiz Felipe Scolari.
Luiz Felipe Scolari. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Luiz Felipe Scolari ei olnud pärast Mehhikoga viigistatud kohtumist rahul ajakirjanikega, kes tegid tema arvates avamängu järel Brasiiliale liiga.

«Vastan teie küsimustele, aga seejärel tahan teilt ise midagi küsida,» vahendab Aftonbladet Scolari sõnu. Pärast seda, kui peatreener oli ajakirjanikele vastused andnud, pöörduski ta ise teisel pool lauda istuvate kaasmaalaste poole. «Kas me nüüd ei saagi enam penaltit? See on minu küsimus teile. Viimati ei teinud te muud kui vaid haukusite Fredi kallal,» sõnas Scolari ja lahkus pressikonverentsilt. Ründaja Fred sattus pärast avamängu tugeva kriitikatule alla, sest kukkus paljude arvates karistusalas liiga kergekäeliselt, mille peale jaapanlasest kohtunik Yuichi Nishimura andis Brasiiliale penalti.

Scolarile ei meeldinud ka küsimus Mehhiko-mängu algkoosseisu kohta. «Kui tahate teada, kas ma usun oma mängijatesse, siis olen juba kümneid kordi öelnud, et meedia tekitab kodumeeskonna ümber igasuguseid olematuid probleeme. Mina valin 11 meest, kes platsile lähevad. Võite kirjutada algkoosseisudest kõike, mida tahate, aga te ei mõjuta minu arvamust,» lausus Brasiilia peatreener.

Mängu Mehhiko vastu hindas ta viigilisest tulemusest olenemata heaks. «Olime kümme protsenti paremad kui mängus Horvaatiaga. Meie mäng paraneb kogu aeg. Soovitud tulemust me küll ei saanud, aga olen sellegipoolest meie esitusega rahul,» sõnas Scolari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles