Eesti U23 koondis alistas tasavägises mängus Poola

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U23 koondis.
Eesti U23 koondis. Foto: www.volley.ee

Täna oli Eesti U23 vanuseklassi võrkpallimeeskond kolmandat korda vastamisi Poola juunioritega ning suutis sarnaselt eilsele võita, sedapuhku numbritega 3:2.

Koondise peatreener Gheorghe Cretu jäi mängudega üldjoontes rahule ning avaldas heameelt selle üle, et kõik kohtumised olid tasavägised ja aitasid kaasa mängijate arengule, vahendas volley.ee.

Poola reisile kaasatud mängijatest loodab peatreener abi ka järgmisel hoojal, kui Eesti meeskond plaanib lisaks otsustavatele EM-valiksarja mängudele kaasa teha ka Euroliigas. Viis meest kuuluvad ka U-20 vanuseklassi koondisse - neil on juba tänavu juulis ees otsustav juunioride EM-valikturniir Itaalias.

Kolmanda mängu avageim kulges poola noorte väikeses eduseisus ning lõppes võõrustajate 25:21 võiduga. Teises geimis jõudis Eesti järele 9:16 kaotusseisust ja suutis neutraliseerida 21:24 seisult kolm geimpalli, tasuks magus 26:24 geimivõit.

Tasavägist heitlust jätkus ka edaspidiseks - kolmas geim Eestile 26:24 ja neljas Poolale 25:21. Otsustavas viiendas said meie noored ette pärast pooltevahetust ning tüürisid mängu 15:12 paremusega võidusadamasse.

Mõlemad meeskonnad mängisid täna oma parimas rivistuses, eestlastel ei saanud kaasa teha õlavalu kurtnud Henri Treial. Eestlaste suurimad punktitoojad olid täna Robert Täht (19) ja Oliver Orav (18).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles