Selgus Rakvere võrkpallimeeskonna uus peatreener

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigor Kaibald
Aigor Kaibald Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Möödunud hooaja eel loodud Rakvere Võrkpalliklubi on oma teise hooaja ettevalmistustöödega jõudnud etappi, mil teavitati avalikkust uue peatreeneriga töölepingu sõlmimisest. Rakvere VK peatreeneri tooli võtab kolmeaastase lepingu alusel üle Aigor Kaibald. Schenker liigas on Kaibald varem peatreenerina juhendanud  Võru ja Tallinna Tehnikaülikooli võrkpallureid ja olnud Audentes/Hermanni meeskonna abitreeneriks.

Kaibald on Eesti-Läti ühisliigas varem peatreenerina juhendanud  Võru ja Tallinna Tehnikaülikooli võrkpallureid ja olnud Audentes/Hermanni meeskonna abitreeneriks. Viimasel hooajal töötas Kaibald Soomes, olles meistriliiga naiskonna Woman Volley abitreeneriks, vahendas volley.ee.

«Olen alati uskunud, et kõva töötegemine aitab hea tulemuse saavutamisele kaasa, see võimalus Rakvere meeskonnaga on. Rakveres on energiline juhtkond võrkpalliasja ajamas ja mul pole kunagi olnud algatuseks nii kõrge asetusega meeskonda, seetõttu oli pakkumise vastuvõtmine minu poolt loogiline,» kommenteeris värske peatreener Kaibald.

Klubi president Raigo Pärs avaldas heameelt, et selgus peatreeneri osas on saavutatud: «Nüüd saame keskenduda meeskonna edasisele komplekteerimisele, seniste toetajatega suhtlemisele ja uute toetajate leidmisele“.»

Möödunud hooajal Rakveret juhendanud Rainer Vassiljev võtab uuest hooajast Avo Keelelt üle Selver Tallinna meeskonna juhendamise. Rakvere saavutas mullu nii Schenker Liigas kui Eesti meistrivõistlustel viienda koha, karikavõistlustel pääseti poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles