Inglismaa võib MMil veel alagrupist edasi pääseda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis on tänavusel MM-finaalturniiril kaotanud kaks esimest kohtumist (Inglismaa kaotas esmalt 1:2 Itaaliale ja seejärel 1:2 Uruguay’le), kuid vaatamata sellele on inglastel veel õhkõrnad lootused edasipääsuks olemas. Seejuures tuleb loota loomulikult kellegi abile ja sel korral on inglaste lootused asetatud itaallaste õlgadele.

D-alagrupis on jäänud pidada veel kolm kohtumist ja inglaste edasipääsuks peavad kõik lõppema kindla meeskonna võiduga.

1. Täna toimuvas kohtumises peab Itaalia esmalt alistama Costa Rica.

2. 24. juunil peetavas alagrupi viimases voorus peab Inglismaa ise alistama Costa Rica.

3. Samal ajal peetavas Itaalia ja Uruguay vahelises duellis peab võidu teenima Itaalia.

Sellisel juhul oleks Itaalial alagrupi võitjana üheksa ning Inglismaal, Uruguay’l ja Costa Rical võrdselt kolm punkti. Võrdsete punktide korral võetakse vaatluse alla üldine väravate vahe, mis praegu on Costa Rical +2, Uruguay’l -1 ja Inglismaal -2. Seega tuleks Inglismaal Costa Rica alistada kahe väravaga.

Antud teemal on jõudnud juba nalja visata ka Itaalia koondise ründestaar Mario Balotelli, kes teatas Twitteris, et ta soovib saada kuninganna Elizabeth II käest põsemusi, kui Itaalia peaks Inglismaale abikäe ulatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles