Konkurentide peatreener: kahju, et Hispaania välja langes

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ottmar Hitzfeld.
Ottmar Hitzfeld. Foto: SCANPIX

Kui paljusid jalgpalli MMil osalevate meeskondade juhendajaid teeb Hispaania ebaedu mõistetavalt rahulolevaks, siis Šveitsi peatreener Ottmar Hitzfeld lausus Reutersi vahendusel, et ei rõõmusta tiitlikaitsja väljalangemise üle.

«See pole finaalturniirile hea. Oleks olnud parem, kui Hispaania oleks alagrupist edasi pääsenud. Mulle meeldib Vicente del Bosque ja kahetsen, et Hispaania peab koju sõitma. Nende mängitav jalgpall on viimasel suurturniiridel olnud alati nauditav,» sõnas Hitzfeld.

Neli aastat tagasi toimunud MMil alistas just Hitzfeldi juhendatav Šveits avamängus hispaanlased 1:0, kuid lõpuks pääses Hispaania ikkagi grupist edasi ja tuli maailmameistriks. Tänavusel turniiril on aga jäädud 1:5 alla Hollandile ja 0:2 Tšiilile ning sellega on hispaanlaste edasipääsulootused juba enne alagrupiturniiri viimast mängu Austraaliaga kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles