Neljapaat võitis vahesõidu ja jõudis finaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat uues järjestuses. Eessõudja Kaur Kuslap (paremalt), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo ja Allar Raja.
Eesti paarisaeruline neljapaat uues järjestuses. Eessõudja Kaur Kuslap (paremalt), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo ja Allar Raja. Foto: Fred Killing/neljapaat.null.ee

Eesti paarisaeruline neljapaat (Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja, Kaur Kuslap) pääses Prantsusmaal Aiguebelette'is toimuval MK-etapil pühapäevasesse finaali.

Lohutussõidus oli Eesti paat ajaga 5.51,18 parim, sõites kogu distantsi tõusvas tempos: 500 meetri peal oldi viiendad, poolel maad kolmandat, 1500 meetri peal juba teised ja lõpus esimesed, vahendab ERR Sport.

Samuti pääses finaali Tšehhi, kes kaotas eestlastele 1,17 sekundiga. Kolmandana finišeerunud Uus-Meremaa (+3,72) enam finaali ei jõudnud.

Otse eelsõitudest tagasid koha finaalis Suurbritannia, Saksamaa, Hiina ja Kanada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles