Maailma üks kaunimaid jalgpallureid vahistati süüdistatuna perevägivallas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hope Solo
Hope Solo Foto: SCANPIX

USA naiste jalgpallikoondise pikaaegne väravavaht Hope Solo vahistati politsei poolt süüdistatuna perevägivallas. 152 korral USA koondise särki kandnud Solo jääb eemale ka järgmisel nädalal toimuvast maavõistlusmängust Prantsusmaaga.

The Seattle Times kirjutab, et Solo vahistati tema enda kodust, kus naisterahvas elab koos oma abikaasa Jerramy Stevensiga, kes on endine ameerika jalgpallur ning mängis Seattle Seahawksi ridades. Esialgsete andmete kohaselt läks Solo purjus peaga kallale oma õele ning õelapsele. Stevens haaras telefoni ning kutsus politsei. «Nende kodus toimus suur pidu, kus olukord väljus kontrolli alt,» rääkis politseinik Mike Murray. Ta lisas, et kannatanutel oli ka nähtavaid kehavägistusi.

2012. aastal oli Solo ise kannatajapooleks. Tema kallim Stevens ründas toona Solot ning pidi ka kohtu ette astuma. Naine sai mehe vägivallatsemise tagajärjel ka vigastada. Mõned tunnid pärast kohtuistungi lõppu otsustas paar abielluda.

Hetkel peaks Solo arestimaja asemel viibima hoopis USA koondise juures ning valmistuma neljapäebval toimuvaks sõpruskohtumiseks Prantsusmaaga.

Solo puhul on tegemist naiste jalgpalli kõigi aegade ühe parima väravavahiga. Ta on kahel korral kroonitud olümpiavõitjaks ning 2011. aasta MMil sai ta kaela hõbemedali. 2009. aastal valiti ta USA parimaks naisjalgpalluriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles