Fotod: Cristiano Ronaldo on sattunud MMil Brasiilia glamuurimodelli piiramisrõngasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Portugali jalgpallikoondise tähtmängija Cristiano Ronaldo peab MM-finaalturniiril hakkama saama ülimalt suure fännide tähelepanuga. Lisaks räägitakse ka pidevalt mehe põlvevigastusest.

Kui jutud Ronaldo põlvevigastusest on ära tüüdanud isegi tema koondisekaaslased, siis samal ajal üritavad paljud inimesed võita Ronaldo tähelepanu. Nii on Portugali koondise hotelli kui ka treeningväljakute juures üritanud staari tähelepanu võita Brasiilia glamuurimodell Andressa Urach.

Kui enne turniiri algust tõmbas Urach endale tähelepanu sellega, et ta lasi enda palja ülakeha peale maalida Ronaldo mängusärgi, siis viimati visati ta välja Portugali koondise avalikult treeningult. Seejuures anti talle teada, et ta võiks edaspidi Madridi Reali staari rahule jätta. Loomulikult on Urach jõudnud ka väita, et neil oli Ronaldoga ka omal ajal suhe.

Portugali koondis läheb MMil täna vastamisi USA koondisega ning kaotuse korral saab ka nende jaoks finaalturniir alagrupimängudega läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles