Neljapaat saavutas MK-etapil viienda koha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat uues järjestuses. Eessõudja Kaur Kuslap (paremalt), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo ja Allar Raja.
Eesti paarisaeruline neljapaat uues järjestuses. Eessõudja Kaur Kuslap (paremalt), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo ja Allar Raja. Foto: Fred Killing/neljapaat.null.ee

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Allar Raja, Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson ja Kaur Kuslap saavutasid Prantsusmaal Aiguebelette’is toimunud MK-etapil viienda koha.

Esimeses vaheajapunktis hoidis Eesti viiendat kohta. Teises vaheajapunktis oli Eesti tõusnud neljandaks ja ka 1500 m peal oldi neljandad. Enne finišit möödus eestlastest aga hiinlaste nelik.

Esikoha teenis Suurbritannia nelik koosseisus Graeme Thomas, Sam Townsend, Charles Cousins ja Peter Lambert.

Neljapaadi A-finaali tulemused: 1. Suurbritannia 5.44,40, 2. Saksamaa 5.46,49, 3. Kanada 5.47,47, 4. Hiina 5.47,63, 5. Eesti 5.49,66, 6. Tšehhi 6.61,13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles