Tennisestaar Andy Murray päästis koera elu

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray'd on Wimbledonil siiani edu saatnud.
Andy Murray'd on Wimbledonil siiani edu saatnud. Foto: SCANPIX

Šoti tennisist Andy Murray oli teel Wimbledonile treeningule, kui ta ühtäkki märkas ekslevat koera, kes vantsis läheneva autotee suunas. Mees seiskas auto ning peatas vastassuunas liikluse, et koer ohtlikust olukorrast päästa.

Tennisisti sõnul ei olnud tegemist tema koeraga. «Olin parasjagu treeningule sõitmas, kui nägin koera, kes jooksis tee ääres. Parkisin auto valgusfoori taha, tulin autost välja ning üritasin liiklust peatada, sest nägin, et koer jooksis vastassuunas asuva sõidutee poole. Ma jooksin tee peale ette, peatasin liikluse ning sain koera kätte,» kommenteeris Murray juhtunut.

«Meelitasin koera tagaistmele ning sõitsin kohalikku parki, et helistada numbril, mis oli kirjas kaelarihmal,» lisas ta.

«Oli oht, et ma poleks jõudnud Wimbledonile treeningule, kui ma avastasin end keset tihedat liiklust üritades seda peatada,» kirjutas Murray oma blogis.

Tennisisti lahke tegu tõi talle ka Wimbledonil edu. Murray võitis esimeses ringis belglast David Goffini 6:1, 6:4, 7:5 ning teises ringis sloveenlast Blaz Rolat 6:1, 6:1, 6:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles