Liisi Rist krooniti naisratturite temposõidu Eesti meistriks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Rist
Liisi Rist Foto: Sander Maasing

Täna Palamusel sõidetud individuaalse temposõidu Eesti meistrivõistlused võitis naiseliitratturite arvestuses oodatult Liisi Rist.

Itaalia profiklubi S.C. Michela Fanini Rox esindav Rist kulutas 25,6-kilomeetrise raske trassi läbimiseks 38 minutit ja 32 sekundit. Teise koha saavutas Inge Kool (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi) ajaga 41 minutit ja 3 sekundit  ning poodiumi madalaima astme hõivas Liisa Kull (CC Rota Mobilis) ajaga 42 minutit ja 28 sekundit.

Päeva esimene start anti naisjuunioride arvestuses, kus parimat aega näitas Kärolin Varblane (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi), läbides 12,8 kilomeetrit ajaga 20 minutit ja 20 sekundit. Teise koha saavutas Kelly Kalm (CFC), kes kaotas võitjale kõigest 5 sekundit. Kolmas oli Mari-Liis Mõttus (Haanja Rattaklubi), kellel kogunes võitjale kaotust 23 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles