Beckenbauer: Schweinsteiger on MMi parim mängija

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa jalgpallikoondise ja Müncheni Bayerni võtmemängija Bastian Schweinsteiger.
Saksamaa jalgpallikoondise ja Müncheni Bayerni võtmemängija Bastian Schweinsteiger. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallilegend Franz Beckenbauer kiitis Saksamaa koondislast Bastian Schweinsteigerit, öeldes, et noormees on tänavuse MM-finaalturniiri parim mängija.

«Võttes arvesse kõiki seniseid mänge, on ta olnud turniiri parim,» sõnas Beckenbauer Bildile. «Loomulikult on nüüd nende eesmärgiks maailmameistriks tulla.»

Beckenbaueri arvates oleks väga tore, kui Saksamaa alistaks finaalis Hollandi.

Ka Schweinsteiger tunnistas, et ei taha tühjade kätega koju minna. Nimelt ootab Saksamaa koondislasi kojujõudmisel Berliinis Brandenburgi väravate juures suur pidulik vastuvõtt. «Berliinis sadade tuhandete inimeste ees seista on alati eriline tunne. 2006. aasta MMil saime kolmanda koha ja 2008. aasta EMil teise koha, selge see, et midagi on veel puudu, tahame selle tühimiku täita,» rääkis Schweinsteiger. «Ma ei taha seal jälle niimoodi seista, et meil pole midagi näidata. Olen seda juba kaks korda teinud.»

Saksamaa mängib kolmapäeval poolfinaalis Hispaaniaga, kellele kaks aastat tagasi EMi finaalis kaotati.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles