Nadal kaotas Wimbledonis taas seti, kuid võitis kindlalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Meeste tennise maailma esireket Rafael Nadal loovutas Wimbledoni tenniseturniiril tänasele vastasele Mihhail Kukuškinile avaseti, kuid pääses lõpuks kindla 6:7 (4), 6:1, 6:1, 6:1 võiduga neljandasse ringi.

Huvitaval kombel on Nadal, kelle korraldajad on Wimbledonis asetanud Novak Djokovici järel teisena, seni kõigis kolmes mängus avaseti kaotanud, ent siis nii Martin Klizani, Lukas Rosoli kui ka nüüd Kukuškini vastu järgmised kolm võitnud. 16 parema seas kohtub Nadal Nick Kyrgiakose ja Jiri Vesely vahelise kohtumise võitjaga.

Wimbledoni väljakutel õnnestus täna mänge pidada vaid paari geimi jagu, enne kui vihmasadu kohtumised katkestas. Seetõttu on täna mängitud vaid katuse all oleval peaväljakul, kus täna on kavas veel Alison Riske ja Maria Šarapova vaheline naiste üksikmängumatš ning Roger Federeri ja Santiago Giraldo vaheline meeste kohtumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles